Cum să pregătești ziua de naştere a copilului tău?


Ziua de naştere a copilului tău este un motiv de sărbătoare pentru întreaga familie. Nu doar părinții se bucură de petrecere, ci și princhidelul, pentru că deși este micuţ, va realiza că este în centrul atenției și se va simți minunat. În plus, atunci când va creşte îi poţi arăta fotografii şi filmuleţe din această perioadă, iar el va vedea cât de importante erau acele zile pentru toată lumea.

În continuare, îți vom oferi câteva idei cu ajutorul cărora poți să celebrezi această zi specială.
 
Ziua de naştere acasă

Ziua de naştere acasă este o alegere foarte bună atunci când dorești să te implici în organizarea petrecerii sau atunci când bugetul este mai restrâns.

Este important să organizezi din timp petrecerea  celui mic. Altfel, rişti să intri în criză de timp şi toate aşteptările şi visele să nu fie conform standardelor tale.

Lista cu invitaţi este printre primele lucruri pe care ar trebui să le faci, pentru a şti cu exactitate cantitatea cumpărăturilor şi modul în care poți să organizezi casa. Copiii de la grădiniţă, copiii vecinilor, colegii de la şcoală, rudele, prietenii, cu toţii trebuie să afle de acest eveniment!

După ce invitaţii au sosit, întreţinerea atmosferei reprezintă o etapă uşor dificilă. Pentru a trece cu brio peste aceasta, le poţi pregăti prichindeilor câteva surprize. O idee bună sunt jocurile interactive, puzzle-urile, concursurile cu desene, baloanele umplute cu confetti, şampania pentru copii, karaoke sau chiar un joc ceva mai complicat, o vânătoare de comori cu indicii ascunse. Dacă nu dorești să îți faci griji în privinţa atmosferei, poți să angajezi un clovn.În timpul petrecerii, cei mici trebuie să fie supravegheaţi constant, însă nu îndeaproape pentru a nu-i incomoda. Nu lăsa piese de mobilier prin jur deoarece copiii au nevoie de libertate în mişcare. Pe lângă asta, se pot accidenta cu ușurință. Tot pentru siguranţa lor este recomandat să folosești farfurii şi tacâmuri din plastic.

Trebuie să ţii cont şi de vârsta copiilor, astfel încât să îi grupezi în funcţie de acest aspect şi să găsești activităţi potrivite. De asemenea, nu trebuie să uiți de părinţi. Dacă ai posibilitatea, amenajează-le un loc special în care pot discuta între ei, dar în acelaşi timp în care pot să îi aibă în vedere şi pe copiii lor.

Ziua de naştere într-un loc special amenanjat

Dacă ai un buget mai mare alocat pentru ziua de naștere, nu ezita să o celebrezi într-un loc destinat acestui tip de petrecere. Este recomandat să faci rezervare din timp pentru a alege ora potrivită pentru copii.
În acest caz, nu se mai pune problema de atmosferă, de mâncare sau de curăţenia de după. Animatorii, ospătarii şi restul angajaţilor vor face toată treaba în locul tău, iar petrecerea poate fi cu o tematică interesantă, de poveste. Toate acestea fiind spuse, princhindeii nu au nicio şansă să se plictisească.

Bineînţeles că există şi alte locuri în care poți să sărbătorești: în parc (dacă vremea este favorabilă), la gradiniţă ori la şcoală. Indiferent de locația unde decizi să petreci ziua de naştere a copilului tău, cel mai important este ca toată lumea să se simtă bine, în special prichindeii.

Din fericire, copiii nu sunt atât de sofisticaţi precum adulţii. O muzică adecvată, decoraţiuni atrăgătoare, un meniu apetisant şi multă voie bună sunt ingredientele cheie pentru o petrecere memorabilă.  
Pentru ca micuțul tău să se simtă confortabil într-una din cele mai frumoase zile, îți recomandăm  tricouri cu mânecă lungă pentru copii, confecţionate 100% din bumbac.

Intră pe site-ul nostru şi achiziţionează tricouri cu mânecă scurtă pentru copii, croite cu drag în România!