Activități de 1 iunie


Data de 1 iunie este dedicată copiilor, este momentul în care sărbătorim cu mic, cu mare, cea mai frumoasă perioadă a vieţii, copilăria. Dacă nu aveţi idei în ceea ce priveşte petrecerea timpului în această zi, noi venim în ajutor cu câteva recomandări!

Ce spuneți de un concurs de dans sau desenat? Aceste tipuri de activităţi sunt interactive şi amuzante, valorifică interesul copilului pentru un anumit domeniu, ajută la creşterea stimei de sine și îl ajută pe micuţ să dobândească noi abilităţi.

În funcţie de vreme, puteţi organiza un picnic în familie, fie în curte, fie într-un loc mai îndepărtat. Un prânz săţios și câteva gustări sănătoase la iarbă verde, acestea sunt ingredientele pentru o zi relaxantă!

Nici sportul nu trebuie uitat! O plimbare cu bicicleta, cu rolele sau cu trotineta, vor fi pe placul copiilor! Edenland Park, situat la douăzeci de minute de Bucureşti, vă aşteaptă cu o diversitate enormă de activităţi: de la echitaţie, tir cu arcul şi până la trasee în copaci. Cu ocazia zilei de 1 iunie, Edenland Park organizează spectacolul „De-aş fi Scufiţa Roşie”, un show care propune varianta modernă a basmului într-un mod original, fiind o călătorie în viitor.
La o aruncătură de băţ de Cluj, în Parcul Central de la Turda se organizează anul acesta o mulţime de activităţi interesante pentru a sărbători copiii din lumea întreagă. Timp de 8 ore, aici se vor organiza concursuri, picturi pe faţă, ateliere distractive, spectacole şi multe alte surprize. La ora 14:30 copiii vor fi provocaţi la o cursă de 2 kilometri, iar la sfârşit vor face cu toţii un nor mare de pudră. Mai multe detalii găsiţi aici.

Dacă doriţi să petreceţi ziua copilului la mare, în orașul Constanţa puteţi vizita Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, unde se află Acvariul, Planetariul, Microrezervația, Expoziția de Păsări Exotice și Delfinariul. Acolo puteţi vedea demonstraţii ale îndrăgitelor animăluţe, iar cei mici vor fi încântaţi cu siguranţă!
Rămânem pe litoral şi vă propunem să aveţi parte de ceva adrenalină! Dacă sunteţi dornici de aventură, Paradis Land din Neptun vă aşteaptă cu o mulţime de trasee pentru toate categoriile de vârstă, cu diferite niveluri de dificultate.

La munte, mai exact pe Valea Prahovei, vor fi deschise numeroase expoziţii, precum Muzeul Jucăriilor, unde puteţi afla povestea din spatele fiecărui obiect sau puteţi lua parte la Festivalul Internaţional de Teatru pentru copii ori la recitalul „Ştafeta unei Generaţii”. Dacă sunteţi pasionaţi de paleontologie, atunci vizitaţi Dino Park din Râşnov, singurul parc tematic de dinozauri din România!

Pentru cei care cred în magie şi încă aşteaptă scrisoarea de la Hogwarts, de 1 iunie lumea fantastică a lui Harry Potter prinde viață printr-un concert interpretat de Orchestra Simfonică Bucureşti, un spectacol sincronizat cu proiecţia faimosului film „Harry Potter şi Piatra Filozofală”.

Fie că sunteţi la munte sau la mare, acasă sau în parc, starea de bine a copilului dumneavoastră este întotdeauna pe primul plan! De aceea, vă recomandăm cu drag tricouri pentru copii şi colanţi pentru copii confortabili. Hăinuţe sunt confecţionate 100% din bumbac şi sunt croite cu atenţie în România!