Primăvara se apropie cu pași repezi, iar noul sezon
vine cu multe surprize speciale pentru toată familia!

Concurs Karababy
 

Pentru ca perioada ce urmează să fie plină de momente de fericire și ocazii de a zâmbi alături de iubitul tău copilaș, Kara Baby a pregătit un nou concurs!
 
Astfel, dacă adaugi în garderoba de primăvară a copilașului tău hăinuțe noi și plasezi pe www.karababy.ro o comandă de minim 200 lei până pe 28 martie, ești doar la un click distanță de a câștiga o mini vacanță de familie într-o locație specială!
 
Veți petrece un sejur de weekend la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, județul Prahova, unde tu și cei dragi vă veți bucura de frumusețile naturii și peisaje excepționale, într-o atmosferă relaxantă și veți savura deliciile locale preparate cu atenție și măiestrie de gazde, în cuptoare din piatră și servite în mod tradițional. Seara vă veți relaxa în căsuțele din piatră și lemn, unice în România, construite ca pe vremea dacilor.
 
În plus, cei mici se pot distra cu o lecție de echitație, în timp ce părinții degustă vinuri fine (printre care și vinuri Apogeum - cea mai bună Fetească Neagră din lume din 2014). Descoperă aici www.fermadacilor.ro/ farmecul Fermei Dacilor și accesează https://www.facebook.com/fermadacilor.ro/ pentru a vedea diversele bucate apetisante pe care le poți degusta!
 
Concursul se desfășoară în perioada 5 martie – 28 martie, premiul constând într-un sejur relaxant de un weekend la pensiunea Ferma Dacilor (include cazare și mic dejun). Câștigătorul va fi anunțat pe data de 29 martie!

 

START LA CUMPĂRĂTURI ȘI START CONCURS!