Pijamale pentru copii, de primavara-toamna, bumbac 100% - Kara Baby - Karababy magazin

„Pijamale primavara-toamna copii”

Primăvara sau toamna sunt sezoane intermediare, iar hăinuțele cu care îl îmbraci pe micuțul tău nu trebuie să fie nici foarte groase, dar nici foarte subțiri. KaraBaby ți-a pregătit o selecție de pijamale cu maneca lunga pentru aceste anotimpuri, ideale pentru somnul liniștit al piciului tău! Aceste pijamale din bumbac pentru copii asigură un grad optim de confort termic și sunt foarte comode, datorită materialului de calitate din care sunt confecționate: 100% bumbac.

Alege dintr-o gamă variată de pijamale copii la super-prețuri! Poți opta pentru pijamale primavara copii cu imprimeuri vii, haioase, precum „Crocodilul cântăreț”, „Micul Dino” și multe altele, care cu siguranță vor fi pe placul nazdrăvanului tău.

Materialul folosit este un glat de apox. 145-150 gr/mp (greutate specifica medie).

Această pijama copii maneca lunga primavara-toamna este realizata dintr-un material (100% bumbac), care nu intra semnificativ la apă (max 2%), nu-și schimbă aprope deloc dimensiunile sau forma și își păstrează culoarea.

La Kara Baby vei găsi pijamale cu maneca lunga copii produse cu dragoste și atenție în România, din materiale și cu accesorii de cea mai bună calitate.

Cumpără acum pijamale copii de la Kara Baby!