Bluze copii, 100% bumbac, ieftine si de calitate – Kara Baby - Karababy magazin

Alege dintr-o gamă diversificată de maieuri copii, tricouri și bluze copii!

Atunci când puiul tău doarme, când se joacă prin casă sau chiar și afară la plimbare, este important să fie îmbrăcat adecvat temperaturii. În acest sens, poți opta pentru îmbrăcămintea în straturi – astfel, atunci când celui mic îi este cald, poate renunța cu ușurință la un articol vestimentar, fără a fi nevoit să transpire. Pentru confortul termic al piciului tău, acesta poate fi îmbrăcat pe dedesubtul hăinuțelor cu un maieu copii care va menține căldura la nivelul corpului, iar pe deasupra cu o bluza copii din bumbac, care nu îi va irita pielea sensibilă.

Gama de tricouri copii este foarte variată. Produsele noastre au imprimeuri diverse și haioase, culorii vii care nu ies la spălat și sunt realizate dintr-un material fin de calitate: 100% bumbac. Poți alege hăinuțele în funcție de sezon: tricouri copii cu maneca scurta (avem atat tricouri fata cu imprimeuri drăguțe, cu inimioare, cât și tricouri baieti, cu ancore și teme sportive), tricouri pentru copii cu maneca lunga ideale pentru joacă, helanci copii pentru vremea mai puțin prietenoasă, care menține căldura la nivelul gâtului, pieptarase bebelusi si bluze de casa. Vopselurile folosite pentru fabricarea produselor sunt de calitate superioară și nu conțin substanțe care să irite pielea sensibilă. În plus, etichetele cu mărimea și condițiile de întreținere sunt aplicate prin serigrafie, astfel încât să nu zgârie pielea micuțului tău.

La Kara Baby vei găsi maieuri baieti si fete, tricouri copii si bluze bebelusi produse cu dragoste și atenție în România, din materiale și cu accesorii de cea mai bună calitate.

...