Tricouri pentru copii, cu maneca scurta din bumbac 100% – Kara Baby - Karababy magazin

Tricourile pentru copii reprezintă o categorie de hăinuțe care nu trebuie să lipsească din garderoba fiecărui prichindel.

Aceste tricouri pentru copii de la KaraBaby sunt confecționate din glat pieptănat (100% bumbac de calitate), ceea ce asigură un grad ridicat de confort pentru pielea sensibilă. Acestea au mânecă scurtă, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate pe afară, în timpul orelor de joacă sau în timpul sportului, ele fiind lejere și lăsând pielea să respire.

Gama de tricouri copii marca KaraBaby este variată. Produsele au imprimeuri haioase și culori vii, care nu ies la spălat. De asemenea, modelele sunt ajustate în funcție de gen: punem la dispoziție tricouri baieti, cu teme marine și sportive, și tricouri pentru fetițe drăgălașe, cu imprimeuri simpatice (inimioare) și culori deschise.

Etichetele cu mărimea și condițiile de întreținere sunt aplicate prin serigrafie, astfel încât să nu zgârie pielea micuțului tău.

La KaraBaby vei găsi întotdeauna tricouri ieftine pentru copii, produse cu dragoste și atenție la noi în țară, din materiale și acccesorii de cea mai bună calitate. Optează pentru tricouri frumoase croite cu drag, potrivite pentru orice buzunar.

Cumpără acum tricouri copii de la KaraBaby!