Pieptarase si bluze de casa pentru copii din bumbac 100% - Kara Baby - Karababy magazin

Orice bebeluș și copil are nevoie de articole vestimentare comode pentru momentele pe care le petrece în casă, jucându-se sau dormind.

În acest sens, vă invităm să descoperiți gama noastră de bluze copii și pieptarase bebelusi, confecționate din RIB pieptănat (100% bumbac de calitate).  Materialul este moale și plăcut la atingere, asigurând astfel confortul micuțului tău.

Alege un pieptaras petrecut pentru nou nascut de la KaraBaby! Acestea sunt foarte ușor de îmbrăcat și le găsești într-o multitudine de modele simpatice și culori.

Bluza copii este un produs vestimentar esențial, poate fi purtată fie ca atare, în casă sau la joacă, fie în combinație cu un maieu sau tricou pentru un plus de căldură. Etichetele cu mărimea și condițiile de întreținere sunt aplicate prin serigrafie, astfel încât să nu zgârie pielea copilului tău.

 

La Kara Baby vei găsi bluze copii și pieptarase produse cu dragoste și atenție în România, din materiale și cu accesorii de cea mai bună calitate. Avantajul cel mai mare? Prețurile foarte mici și calitatea garantată!

Cumpără acum pieptarase bebelusi si bluze copii de la KaraBaby!