Filtre
Gata
    Marime (în stoc)
    Preț

Poti adauga la acest set camasi de alaptat din bumbac si pompe de san, tricouri maieuri, perna de alaptat si tampoane san, camasi maternitate si sutien alaptat precum si cămăși de noapte sau pijamale de noapte pentru alăptat.

Aceasta poate fi adaptata la nevoile tale, oferta noastra cuprinzand camasi de alaptare cu maneca lunga sau scurta, in diverse culori si din bumbac organic.

Pentru confortul viitoarei mamici dar si al bebelusului, va punem la dispozitie urmatoarele accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din camera copilului: body bebelusi, port bebe, jucarii educative, suzete si accesorii, patura pled, lenjerii patut, jucarii de baie, saci de dormit, camasi de noapte gravide, compleuri baieti, jucarii dentitie, rochii fuste si haine copii.

Camasa pentru alaptat este accesoriul de baza al proaspetelor mamici. O camasa de noapte pentru alăptat nu numai ca este confortabila dar faciliteaza si procesul de alaptare.

Alte accesorii nelipsite sunt sutien de alaptat, suzete si accesorii, jucarii dentitie, tampoane san, pompe de san perna de alaptat si altele.

Camasile pentru alaptat vin in diverse culori. Sunt asemanatoare unor unor camasi lungi de noapte gravide si pot avea maneca lunga sau scurta.

Cele mai calitative sunt confectionate din bumbac organic. Poti achizitiona fie o camasa noapte pentru alăptat sau un set camasi.