Comandă telefonică (L - V, 08:16) 0734 060 670

Cum comand

Comandă online

Paşii necesari pentru a plasa o comandă online sunt următorii:

Căutati produsele dorite folosind functia de căutare sau accesand categoriile de produse din meniul principal. Apoi, utilizand butonul “Adaugă în coş“, adăugati în coş produsele dorite:

Atunci cand coşul contine toate produsele pe care doriti să le comandati, mergeti la următorul pas accesand pictograma de coş din partea dreapta-sus a ecranului si apoi apăsati butonul “Vezi coşul“. Pentru a merge direct la următorul pas, apăsati butonul “Comandă“.


În pasul final (Checkout) trebuie să alegeti modalitatea de transport, să completati adresa de livrare si detalii de facturare, şi să alegeti modalitatea de plată.

Odată completate toate informatiile necesare, apăsati butonul “Plasează comanda”.

Imediat după finalizarea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comandă.

Acceptăm si comenzi prin email sau telefon, însă recomandăm folosirea coşului de cumpărături, aceasta fiind cea mai rapidă metoda de a comanda.

Despre retururi

Conform legislatiei in vigoare ( OG34/2014 ), acceptăm returnarea comenzilor în termen de 14 zile de la data primirii de către client.

Returnarea produselor se va face doar dacă produsele nu au suferit deteriorări si nu au fost purtate sau folosite.

Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către client.

De asemenea vă reamintim că legea prevede ca vanzătorul are dreptul ca atunci cand consideră că actiunile cumpărătorului au fost cu rea intentie să solicite daune de interese către cumpărător.

Încercăm să rezolvăm toate situatiile neplăcute apărute amiabil si eficient, de aceea vă rugăm să ne comunicati cat mai rapid din momentul în care ati primit comanda dacă produsele nu corespund asteptărilor dumneavoastră si doriti să le returnati, sau să vă trimitem un alt produs la schimb.

Pentru a face un retur, vă rugăm să ne scrieti în pagina de Contact un mesaj cu Subiect: Retur comanda nr. #####.
Pentru a vedea toate comenzile, accesati sectiunea Contul meu -> Comenzi.

Multumim,
Echipa Karababy.