Comandă telefonică (L - V, 08:16) 0734 060 670
Reducere 12% până pe 2 Decembrie! 4.9

Cum comand

Comanda online

Pasii necesari pentru a plasa o comanda online sunt urmatorii:

Cautati produsele dorite folosind functia de cautare sau accesand categoriile de produse din meniul principal. Apoi, utilizand butonul “Adauga in cos“, adaugati in cos produsele dorite:

Atunci cand cosul contine toate produsele pe care doriti sa le comandati, mergeti la urmatorul pas accesand pictograma de cos din partea dreapta-sus a ecranului si apoi apasati butonul “Vezi cosul“. Pentru a merge direct la urmatorul pas, apasati butonul “Comanda“.


In pasul final (Checkout) trebuie sa alegeti modalitatea de transport, sa completati adresa de livrare si detalii de facturare, si sa alegeti modalitatea de plata.

Odata completate toate informatiile necesare, apasati butonul “Plaseaza comanda”.

Imediat dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda.

Acceptam si comenzi prin email sau telefon, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi, aceasta fiind cea mai rapida metoda de comanda.

Despre retururi

Conform legislatiei in vigoare ( OG34/2014 ), acceptam returnarea comenzilor in termen de 14 zile de la data primirii de catre client.

Returnarea produselor se va face doar daca produsele nu au suferit deteriorari si nu au fost purtate sau folosite.

Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre client.

De asemenea va reamintim ca legea prevede ca vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune de interese catre cumparator.

Incercam sa rezolvam toate situatiile neplacute aparute amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid din momentul in care ati primit o comanda daca produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra si doriti sa le returnati sau sa va trimitem un alt produs la schimb.

Pentru a face un retur, va rugam sa ne scrieti in pagina de Contact un mesaj cu Subiect: Retur comanda nr. #####. Pentru a vedea toate comenzile, accesati sectiunea Contul meu -> Comenzi.

Multumim,

Echipa Karababy.