Comandă telefonică (L - V, 08:16) 0734 060 670

Livrare și plată

Modalităti de transport:

ROMANIA

▷ Curier rapid (24h) – 14.90 RON (gratuit pentru comenzi mai mari de 189 RON).

▷ Livrare în EasyBox (24h) – 14.90 RON (gratuit pentru comenzi mai mari de 189 RON).

Nu mai trebuie să astepti curierul!

Alege un EasyBox în drumul tău sau cât mai aproape de casă si ridică coletul de acolo oricând ai timp (cel mai târziu la data pe care o primesti de la curier, altfel coletul se va returna).

Vezi aici lista locatiilor EasyBox.

EUROPA

▷ Curier standard (2-5 zile) – 65 RON.

Modalităti de plată:

▷ Ramburs la  curier in momentul livrării.

▷ Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Dacă ati ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastră in pagina securizata a procesatorului de plăti.

Plătile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastră nu este transferatv sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele procesatorului de plati, Visa si/sau MasterCard.