Filtre
Gata

Pe langa lucrurile necesare de îngrijire personală ale viitoarei mamici, trebuie sa avem in vedere si lucrurile necesare bebelusului, precum si actele necesare internarii si hainute pentru iesirea din maternitate.

Printre produsele esentiale ingrijirii mamei enumerăm produse cosmetice si obiecte de igienă precum periuţa de dinţi, hârtie igienică, sutien pentru alăptare si pompe pentru sân, lenjerie intimă si cămăși de noapte.

Trusou nou nascut de scos din spital al bebelușului cuprinde produse necesare celui mic precum:

Servetele umede,suzete și accesorii, haine bebelusi, cremă pentru eritem si biberoane şi tetine.

O naștere naturală poate fi mult mai obositoare pentru o viitoare mamica decat nașterea prin cezariană, asa ca este important ca bagajul pentru spital sa fie complet, pentru linistea ambilor părinți.

La iesirea din spital, unul din obiecte necesare bebelușului este un scaun auto adaptat nevoilor micutului. In afara de bagajul mamei şi copilului, la plecarea din maternitate unul din sfaturi practice este sa nu uitam de acte necesare pentru declararea copilului, precum certificatele de nastere si acte necesare la maternitate.

In primele luni de la nasterea micutului, este important sa ii oferim acestuia tot ce este mai bun.

▷ Ti-ai pregatit bagajul pentru maternitate?

Pentru sanatatea familiei si a mamei, pe langa foarte multe sfaturi utile, un produs nelipsit unei noi mamici sunt servetele umede, suzete și accesorii , perna pentru alaptat, scaune de masina si alte produse necesare pentru bebeluș .
Printre alte obiecte necesare mamei se regasesc si gelul de dus, servetele de unica folosinta si alte produse ce nu trebuie sa lipseasca unei mame și bebeluși.