Comandă telefonică (L - V, 08:16) 0734 060 670

Programul de fidelitate Karababy

Cum funcţionează?

1. ▷ Trimite o comandă

Pentru a intra în programul de fidelitate Kara aveţi nevoie de un cont.
Puteţi crea un cont facând o comandă, iar în pasul final Checkout bifati optiunea de Creare cont (alegeţi si o parolă pentru a accesa ulterior contul, sau alegeţi sa vă logaţi folosind contul Dv. Facebook sau Google).

Dacă deja aţi făcut o comandă, în câteva zile de la livrarea acesteia veţi primi automat pe email cupoanele Kara Fidelity.

Cum intru în Contul meu?
Puteţi intra în cont accesând Meniul (pe mobil, stânga sus, apoi Autentificare sau dacă sunteţi deja logat Contul meu), sau accesând link-ul din partea de jos a site-ului CONT > Login.

2. ▷ Convinge 2 prieteni să încerce produsele noastre (folosind cupoanele primite cu 10% reducere).

În termen de câteva zile după ce a fost livrată comanda, sistemul va genera automat în contul Dv. 2 cupoane de reducere Karababy care pot fi folosite pentru reduceri la orice categorie de produse (aceste cupoane de reducere sunt cumulabile cu alte promoţii active pe site).

Trimiteţi cupoanele de reducere prietenilor sau rudelor, intrând in Contul meu > Kara Fidelity.
Folosiţi linkurile de share pe Facebook sau WhatsApp pentru a trimite cupoanele valabile din listă marcate pentru “prieteni”.

Atentie, cupoanele pentru “prieteni” nu pot fi utilizate pentru comenzi făcute pe contul Dv. de pe Karababy.ro, iar comanda minimă de la care pot fi folosite este de 80 lei.

Reducerea se obţine automat prin aplicarea cuponului în Coş sau în pasul final al procesului de comandă, Checkout.

▷ Intră în Contul meu > Kara Fidelity pentru a vedea cupoanele si valabilitatea acestora.

3. ▷ Beneficiaţi de reducerea Dv.!

Doar după ce cupoanele pentru “prieteni” au fost utilizate veţi primi automat un cupon marcat pentru “mine” cu o reducere de două ori mai mare!

Îl puteţi folosi imediat pentru a cumpăra orice produs din magazinul nostru.

Spor la cumpărături!
Echipa Karababy.ro